korea

Hari gini belum nyobain masker wajah paling populer saat ini?? Viral banget nih. Masker Spirulina Distributor resmi Masker Spirulina Terbuat dari bahan Spirulina bermanfaat bantu masalah wajahmu seperti Flek, jerawat dan bopeng. Bisa beli ecer-an kok / beli per botol juga boleh. FOR ORDER: • WA : 0838-7544-2452 (Pastikan order di distributor resmi nya disini yaa.. biar bisa dapat cara pakainya yg benar sesuai review dari konsumen kami) #tinggi #sehatalami #herbal #siang #malam #pagi #langsing #gemuk #tinggi #peninggibadan #peninggiterlaris #peninggiherbal #Like4Like #peninggikelasdunia #likeforlike #maskerwajah_terlaris #peninggiampuh #maskerspirulina #tiens #tianshi #kalsiumnhcp #zinc #tki #korea #malaysia #trusted #indonesia

請看👓 韓國Top 10美食 來到韓國旅遊最重要的➡ 除了吃 還是吃‼ 韓國美食種類多👉選擇性高 炸雞➕烤肉➕人蔘雞 還有哪些是絕對不能錯過的呢❓ 旅程中很難吃遍所有韓國料理 美食太多~~~~猶豫不決 取捨不定🤣🤣 所以 小編整理了 👇🏻👇🏻 ✨ < 必吃美食TOP10 > ✨ 跟著吃 準沒錯👍👍 https://watchme.cool/articleDetail/2/article257.html #韓國 #首爾 #korea #seoul #seoultravel #travel #韓國自遊行 #韓式美食 #偽文青 #travelgram #foodie #打卡 #top10 #必去 #必吃 #人蔘雞 #烤肉 #炸雞

완전웃겨!! 마지막사진은 나아니야!!!하는거같지않아?? . . (ง •̀ω•́)ง✧ (ง •̀_•́)ง ٩( ᐛ )و ٩(๑•̀o•́๑)و ٩(๑•̀o•́๑)و (๑•̀ㅁ•́๑)✧ (•ө•)♡ (๑´ڡ`๑) (๑•̀ㅂ•́)و ✧•̀.̫•́✧ ʕ•̀ω•́ʔ ✧ʕ•ٹ•ʔ ლ(´ڡ`ლ) (・ิω・ิ) ٩(๑´3`๑)۶ ( ・ิϖ・ิ) (ㆁωㆁ*) ‎(*´ڡ`●)٩ (♡ε♡ )۶ (・ิω・ิ) (*˘︶˘*).。.:* ♡❤(ӦvӦ。) ( ・ิω・ิ) :D :) ;) :-) (●´ϖ`●)\(^o^)/ (^o^) (^^) (^^)/ (^^)v (^_^) (^_^)v (*^^*) ^_^ (*´ω`*) (>ω<) (・∀・) (*^_^*) ヾ(。>﹏<。)ノ゙ ✧*。(*>_<*)ノ (。>﹏<。) (*´∀`) (^_-) ( ´∀`) (≧∇≦)b (≧▽≦) (^^♪ (*^^)v (^o^)v ヽ(^o^)丿 (^_^)/ (^_-)-☆ (^o^)/ (*゚∀゚) (*^。^*) (^o^)丿 ヽ(^。^)ノ (ノ´∀`*) (^。^) (^O^) v( ̄ー ̄)ニ ヤリ(^_^.) (^・^) (^^)/ ~~~(^ム^) (@^^)/~~~ . . #fun #funny #crazy #good #love #laugh #요리스타그램 #팔로우 #일상 #데일리 #일상스타그램 #데일리스타그램 #korea #korean #韓國料理 #daily #travel #여행 #여행스타그램 #요리 #고양이 #강아지 #dog #kiss #선팔하면맞팔 #cat #혼밥 #show #사진 #car

[일반인 프로필] nature.. -------------------------- 📞촬영문의는 DM이나 카카오 오픈챗 오픈챗 - https://open.kakao.com/o/sSjjY3v 모두홈 - https://hopho.modoo.at -------------------------- *8,9월에 #사진작업 할 #모델 지원 받아요. #일반인 도 환영합니다. *광고계정 사절입니다. *이곳의 모든 사진은 허가없이 사용불허합니다. -------------------------- #초여름 #초록초록 #샤방샤방 #젊음 #청년 #여자여자 #아름다움 #싱그러움 #이니스프리 #Innisfree -------------------------- #korea #seoul #베키스냅 #호포팩토리 #희망사진공작소 #감성사진 #모델지원 #모델지망 #개인프로필 #셀프웨딩 #우정스냅 #데이트스냅 #한복스냅 #고궁스냅 #공연스냅

im hyped as fuck for the comeback album aLSO where tf is RM2 im still waiting on that shit 😤

나무냄새 좋다 🌲🌳🌱

Missed you cuties ☺️💕 #englishaccent

OOO YESS PLEASE GO HOME AND REST BC NOOOO BBY AWW I LOVE THEM BYEE ❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️💙☁️❤️

Aiiiiiii vai com calma eu não sou aprova de bala #bts #NCT #gfriend #KARD #coreografia #comeback #novos #kpop #korea #music #wannaone #SM ~👑minsuga

HATYAI PROMO TIADA SURCHARGE UTK SEMUA DATE KEKAL RM299 . Wowwwww Wowwwww Wowwwww. Nak ke tak nak join hehehehe . Takde surcharge tu 😍😍 . Meh lock seat mehhh . Tengok post after this kita bagi date 😘 . Details dia boleh dm or ws sis laju laju tau 😘 tag sesape yang boleh belanja korang trip ni, mana tahu ada rezeki korang dapat travel sama 💓 Jangan malu tanya, nak booking cepat cepat pun boleh, pakej hot hot tau ni 🔥🔥🔥❤️ . #Agentbkhsah #agentbkh #melancongmurah #globaltravelsolution #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamciktiamanis #travelmurah #travelbest #agentsah #agentbkh #tempatbest #artismalaysia #ctdk #bawalmurah #shawlmurah #tutorialshawl #jjcm #love #melancong #klsentral #hatyai #cameron #singapore #pulauperhentian #korea #bandung

👗 New in today 👗 📍 Made in Korea 💯% 📲 Line: @my2sizz || สอบถามและสั่งซื้อสินค้า || 🎉 PreOrder 5-15 วัน ไม่มีปิดรอบน้าา!! มีรอบจัดส่งสินค้ามาไทยทุกอาทิตย์ค่ะ 😘 📍 รูปถ่ายจากสินค้าจริง 📍 accept paypal #madeinkorea #fashion #korea #seoulfashion #importfromkorea #koreastyle #เสื้อผ้าเกาหลี